OSA

16-09-2022 13:58

Kompanija OSA Računarski inženjering je svog osnivanja 1989. godine orijentisana na razvoj softverskih rešenja za upravljanje dokumentima i poslovnim procesima, razvoj i implementaciju GIS rešenja, primenu CAD tehnologije u svim inženjerskim granama i uvođenje najsavremenijih tehnologija štampe tehničke i poslovne dokumentacije.

OSA Računarski inženjering je Canon GOLD partner i ovlašćeni distributer i servis za produkcionu štampu i štampu širokog formata te Autodesk reseller softvera za projektovanje u oblasti arhitekture, građevinarstva, mašinstva i prostornog planiranja. Kompanija je razvila i sopstveni softver - UniDocs, softver za upravljanje dokumentacijom.

Na Grafimi 2022 OSA će izložiti:

- Canon varioPRINT DP Line koji je baziran na unikatnoj Direct Press tehnologiji izuzetne stabilnosti čime se postiže visok kvalitet otiska na širokom dijapazonu medija.

- Kolor printer Canon imagePRESS v1000 (inovativna i intuitivna mašina izuzetne kompaktnosti, robusnog dizajna i velike izdržljivosti, napravljena za najzahtevnija radna okruženja). Printer poseduje inovatnivnu tehnologiju integrisanog sistema za hlađenje odštampanih tabaka, odmah nakon fiksiranja. Poseduje i inovativni sistem fiksiranja tonera gde se toplota raspoređuje duž celog valjka za fiksiranje omogućavajući veću kontaktnu površinu i ravnomerniju raspodelu toplote na celoj površini tabaka.

Canon tehnologija aktivne registracije omogućava tačan i precizan registar tokom celog trajanja štampe

Share this article to:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 21-09-2022 24-09-2022 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 665
  • Bosna i Hercegovina 107
  • Hrvatska 46
Ukupan broj učesnika: 915

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.