BIROEKSIM

17-09-2022 11:38

Biroeksim d.o.o. je generalni distributer i ovlašćeni servis RICOH programa za Srbiju.

Kompanija danas raspolaže ponudom poslednje generacije digitalnih mašina. U ponudi su RICOH kopir aparati, štampači, fax aparati, kao i RICOH aparati širokog formata brenda Nashuatec, kompanije RICOH International.

Tim licenciranih RICOH eksperata vrši popravku i održavanje RICOH kopir aparata, štampača i skenera na teritoriji cele Srbije.

Osim RICOH programa u asortimanu Biroeksima su zastupljeni i brendovi GRAPHTEC, MULTIGRAF, VALIANI, DUPLO.

Pored brojnih izložbi i prezentacija, Biroeksim je od 1986. godine redovni izlagač na specijalizovanim sajmovima u Beogradu i Novom Sadu.


Misija kompanije je da sa klijentima gradi i održava dugoročne poslovne odnose preko jedinstvenih usluga, prilagođenih individualnim zahtevima.

Share this article to:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 21-09-2022 24-09-2022 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 665
  • Bosna i Hercegovina 107
  • Hrvatska 46
Ukupan broj učesnika: 915

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.