ODRI PRINT

17-09-2022 12:00

Kompanija ODRI PRINT DOO je proizvodno-trgovinsko preduzeće orijentisano pre svega na uvoz i proizvodnju reklamnog materijala.

Raspolaže jedinstvenom i širokom kolekcijom proizvoda i pruža izvanredne usluge štampanja na tržištu promotivnih poklona, sa sopstvenim proizvodnim kapacitetom, pouzdanim iskustvom dobavljača, profesionalnom uslugom i efikasnim rešenjima.

Dugogodišnji su zastupnici kompanija Macma i Easy gifts što doprinosi da se uz sopstveni uvoz istaknu kao kompanija sa najraznovrsnijom ponudom promotivnih proizvoda na tržištu Srbije.

Na Grafimi 2022. prezentovaće većinu od ukupno 160 noviteta koji su deo njihove redovne ponude, kao i veliki broj inspirativnih ideja za kreiranje personalizovanih promotivnih poklona.

Kao društveno odgovorna kompanija posvećena održivosti, pomaže klijentima da projektuju svoj brend i ciljeve zaštite životne sredine uz široki asortiman ECO artikala kojim raspolažu u skoro svim kategorijama promotivnih proizvoda, koje će prezentovati na sajmu.

Share this article to:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 21-09-2022 24-09-2022 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 665
  • Bosna i Hercegovina 107
  • Hrvatska 46
Ukupan broj učesnika: 915

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.