GRAFOADRIA

17-09-2022 13:11

Kompanija Grafoadria d.o.o. nudi proizvodni program vrhunskih proizvođača u svim segmentima grafičke industrije, kompletna rešenja partnera, snažnu tehničku podršku i permanentno usavršavanje, analiziranje tržišta i savetovanje kupaca i konstantno praćenje trendova i inovativnih rešenja u grafičkoj industriji

Grafoadriju posebno preporučuje konsalting po pitanju nabavke produkcionih mašina i softvera za više grana grafičke industrije, veliko iskustvo u prodaji mašina za pripremu štampe, produkcionih mašina u digitalnoj štampi, doradnih mašina za ofset, digitalnu i flekso štampu, kao i MIS softvera u ofset, digitalnoj i štampi etiketa.

Kompanija je ovlašćeni distributer brendova Durst, ZUND, Dataline, EngView, Zechini, Grafotronic, CERM, F Service, Grafikontrol, Plamac, Peret...

Na Grafimi 2022. Grafoadria izlaže nekoliko mašina: Vanguard VR6 (flatbed digitalni printer velikog formata sa 10 štamparskih glava CMYK + W), Zund G3 XL-3200 (kvalitetom, brzinom i preciznim rezom dokazani švajcarski digitalni rezač), Zechini E.S.B. 2.0 (doradna mašina za izradu veoma prilagodljivih i fleksibilnih luksuznih kutija malih i srednjih serija), Zechini Mephisto XL (doradna poluautomatska mašina koja omogućava proizvodnju 5-delnih sklopivih omota sa magnetima koji služe kao spoljni omotač luksuznih kutija)... Na štandu će biti demonstrirana izrada luksuznih kutija po specijalnom dizajnu. Gost će biti G. Fulvio Zechini, vlasnik kompanije Zechini, koja ove godine slavi 70 godina postojanja.

Pored mašina biće prezentovana i softverska rešenja: Durst workflow (nagrađivani softver svetske klase prilagođen i za printere koji nisu Durstov brend), Multipress (MIS za digitalnu štampu, offset štampu i štampu velikih formata), Cerm (MIS za industriju etiketa i ambalaže), EngView (za potrebe dizajniranja i izrade kartonske ambalaže i POS/POP stalaka).

Share this article to:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 21-09-2022 24-09-2022 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 665
  • Bosna i Hercegovina 107
  • Hrvatska 46
Ukupan broj učesnika: 915

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.