TUPLEX SRB

19-09-2022 14:44

Kompanija Tuplex SRB d.o.o. član je Tuplex grupacije sa sedištem u Poljskoj, renomiranog evropskog distributera materijala u oblasti građevine, reklamne industrije i štampe velikog formata. Sa predstavništvima u 10 zemalja srednje i istočne Evrope i preko 50 distuributivnih centara, Tuplex grupacija predstavlja jednu od najprepoznatljivijih i najprestižnijih kompanija u branši.

Sa preko 30 zaposlenih u tri poslovnice, u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, Tuplex SRB d.o.o. je u mogućnosti da isprati apsolutno sve potrebe koje diktira tržište i istovremeno da bude pravi strateški partner.

U standardnoj ponudi kompanije Tuplex SRB su akrilne i polikarbonatne ploče, penasti PVC forex, karton pena, polipropilenske, polietilenske, HIPS i ABS ploče, aluminijumski kompozitni paneli - alubond, HPL kompakt ploče, fiber cement, rockpanel, granitna fasadna keramika, PVC platna - cirade za kamionske pokrivke, baneri za štampu, folije za štampu, folije u boji i mnogi drugi. Za sve pločaste materijale iz naše ponude nudimo uslužno sečenje na CNC i laserskim mašinama poslednje generacije.

U svom portfoliju može se pohvaliti saradnjom sa najvećim svetskim brendovima od kojih su Altuglas, Plexiglas Roehm, Makrolon, Avery Dennison, Kemica, Kronospan, Rockpanel, Coverlam by Grespania, Cembrit, Rowmark, Crown Norge, Stadur, Nudec samo neka od imena koja svoju budućnost i poslovanje u Srbiji grade zajedno sa Tuplexom.

Share this article to:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 21-09-2022 24-09-2022 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 665
  • Bosna i Hercegovina 107
  • Hrvatska 46
Ukupan broj učesnika: 915

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.