GDC

19-09-2022 14:45

Gama Digital Centar je osnovan 2014. godine kako bi Gama Studio proširio delatnost na digitalnu štampu i štampu velikih formata. Za prethodnih osam godina GDC je ubrzano rastao i otkrivao tajne nešto drugačijeg tržišta nego što je osvetljavanje ofset ploča, gde je Gama Studio lider već godinama.

Delatnost je proširena i na direktnu UV štampu promo giftova kupovinom UJF Mimaki 6042 MKII, kao i lasera za graviranje i kupovinu do sada najjače verzije Xeikon-a 8800.
U jeku korone odlučeno je da se kupi Mimaki UCJV 300-160 (roll to roll), Mimaki JFX 500-2131 (flatbed 3.1x2.1 m, CMYKW+UV), Summa F 3220 (flatbed cutter/rooter, 3.27x2.1 m). Ova oprema je pozicionirala GDC u segment firmi srednje veličine koje se bave štampom velikih formata.


Kao što je poznato, GDC je izdavač više puta nagrađivanog časopisa Grafika, koji obrađuje sve aktuelne teme. I Grafima je prilika da se predstavi novi broj i to u proširenom obimu od preko 100 strana.

Share this article to:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 21-09-2022 24-09-2022 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 665
  • Bosna i Hercegovina 107
  • Hrvatska 46
Ukupan broj učesnika: 915

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.