NEW NAME

20-09-2022 09:57

Firma New Name d.o.o. je autorizovani partner kompanija MUTOH, EFI, SUMMA, AXYZ, WOLFCUT, FLORA, VULCAN, KALA, CONTEX, ES-TE, NEOLT itd. za Srbiju i Crnu Goru.

Osnovna delatnost je prodaja, tehnička podrška i servis uređaja za štampu velikog formata, kao i ostalih mašina i softvera za grafičku industriju.

Sve uređaje koje kompanija prodaje, sama instalira, održava, servisira i pruža kompletnu tehničku podršku.

Ove godine, posetioci sajma Grafima u Beogradu u prilici su da prvi put vide novi eko solventni Mutoh printer XpertJet 1682SR Pro, kao i sublimacioni printer XpertJet 1642WR Pro. Takođe, po prvi put New Name prikazuje i kater Vulcan SC-350, koji je namenjen za ricovanje tabaka odštampanih na tabačnoj digitali.

Verovatno najinteresantniji izloženi eksponat na štandu je novi, unapređeni model UV flatbed printera, koji je u potpunosti (hardverski i softverski) projektovan i razvijen u Srbiji.

Share this article to:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 21-09-2022 24-09-2022 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 665
  • Bosna i Hercegovina 107
  • Hrvatska 46
Ukupan broj učesnika: 915

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.