BEO JET

15-09-2022 15:17

Beo Jet je firma u oblasti grafičke industrije, pre svega digitalne štampe velikog formata.

Kompanija pruža uslugu servisa i prodaje mašina velikog formata, kao i prodaje prateće opreme (lasera za graviranje, filtera za lasere, laminatora…). Nudi i softwerska rešenja, kao i rešenja u doradnoj grafici, pored mašina za izradu reklamnog materijala po čemu je pre svega i poznata.

Bavi se prodajom grafičke opreme uglavnom sa istoka, sa kojim ima tradiciju u poslovanju.

Brendovi sa kojima Beo Jet ima saradnju i koje je odabrao jer su ispunili određene standarde, što po kvalitetu izrade što po kvalitetu u samom radu, na prvom mestu su Nocai digital, NoVi, Fayon, Pionir, InkWay, EasyTex, InkTek, koji su u samom vrhu kvaliteta azijskih i evropskih proizvođača.

Na sajmu Grafima Beo Jet predstavlja sledeću opremu: Nocai UV printer - NC0609 PE3, NoVi DTF printer - DTF 60, Fayon - električni trimer, Pionir prese...

Share this article to:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 21-09-2022 24-09-2022 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 665
  • Bosna i Hercegovina 107
  • Hrvatska 46
Ukupan broj učesnika: 915

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.