EPSON

15-09-2022 15:22

Kompanija Epson, na štandu broj 4031 u Hali 4 Beogradskog sajma, predstavlja tehnologije za štampu na velikim formatima, ali i uređaje za štampu etiketa i nalepnica, najnovije proizvode iz protekle dve godine, dok jedan model doživljava svoju evropsku premijeru upravo u Beogradu.

SureColor SC-V7000, prvi UV ravni štampač velikog formata kompanije Epson, omogućava proizvođačima reklamnih znakova i materijala da prošire asortiman proizvoda zahvaljujući širokom spektru primene, nudeći izuzetan kvalitet slike i fleksibilnost štampanja na velikom broju različitih materijala.

Resin ink štampač velikog formata SC-R5010, zahvaljujući mastilu na bazi smole, pruža uredne otiske ujednačenih boja, koji se brzo suše i otporni su na grebanje, na velikom broju različitih podloga kao što su vinil, baner, tekstil, platno, tapet i film, predstavlja kombinaciju preciznosti, fleksibilnosti medija i pouzdanost. Idealan je za korišćenje u ustanovama kao što su bolnice i škole gde je postojanost od velikog značaja.

Kao jedan od značajnih noviteta u industriji predstavlja se i SC-F3000, koji štampa direktno na odeću, sa visokim nivoom tačnosti i bez obzira na vrstu materijala, što ga čini sjajnim rešenjem za velike produkcije kojima je efikasnost i isplativost na prvom mestu.

Za sve male kompanije i preduzetnike koji žele da prošire svoju ponudu proizvoda u sektor promotivne robe, tu je SC-F100, prvi Epsonov A4 štampač za sublimaciju boje. Sa otiskom A4 stonog štampača, ovaj uređaj je savršen za proizvodnju promotivne robe i personalizovanih poklona kao što su šolje, privesci, navlake za telefon i druge sitne robe, kada je prostor na prvom mestu. Takođe zadovoljava potrebe proizvođača tekstila koji žele da kreiraju proizvode po meri kao što su torbe, kecelje, trake i jastuci.

Epsonov štand obiluje i mnogim drugim novitetima, organizovanim radionicama i praktičnim demonstracijama štampanja na različitim medijima.

Share this article to:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 21-09-2022 24-09-2022 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 665
  • Bosna i Hercegovina 107
  • Hrvatska 46
Ukupan broj učesnika: 915

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.