SAN MAX TRADE

15-09-2022 15:26

SAN MАX TRADE iz Sofije, Bugarska, je specijalizovana kompanija za izbor i nabavku opreme i rezervnih delova iz Kine. Radi samo sa fabrikama koje poseduju sertifikat za izvoz proizvodnje u inostranstvo. Oprema koju isporučuje ima garantni i postgarantni servis.

Uz moto "jednostavnost i pogodnost za kupca", nudi kvalitetne pomoćne mašine za punjenje, zatvaranje, etiketiranje, foliranje, mašine za pakovanje za konditorsku i pekarsku industriju, za apotekarsku delatnost i industriju prerade mesa, transportne sisteme, za sklapanje kartonskih kutija itd.

Share this article to:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 21-09-2022 24-09-2022 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 665
  • Bosna i Hercegovina 107
  • Hrvatska 46
Ukupan broj učesnika: 915

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.