JET DIRECT

15-09-2022 15:31

Osnovna delatnost kompanije Jet Direct, sa filijalama u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, jeste uvoz i prodaja materijala i opreme za digitalnu štampu velikog formata, kao i POP i POS promo opreme (displeja).

Kao akreditovani partner kompanije Canon, Jet Direct na sajmu Grafima 2022. ekskluzivno izlaže high-end model UV printera velikog formata - Canon Colorado 1650, sa dodatno unapređenom UV-Gel tehnologijom. Uređaj je daleko najbrži printer u klasi; ima mogućnost mat i sjajnog otiska u istom prolazu, kao i postizanje efekta parcijalnog lakiranja uz pomoć FLX-Finish opcije; do sada neviđen nivo automatizacije; jedinstven i širok spektar aplikacija; potpuna neškodljivost UV Gel boja za ljude i okruženje; izuzetan kvalitet i otpornost otiska na mehaničke i vremenske uticaje; visokokvalitetna konstrucija printera omogućava maksimalnu pouzdanost i u uslovima ekstremne tj. kontinuirane višesmenske eksploatacije.

Jet Direct u saradnji sa partnerima predstavlja još dva tipa printera: StormJet SJ-7160TS - visoko-produktivni eko-solventni printer širine 1,60m, i Fedar DTF total solution printere u različitim dimenzijama.

Share this article to:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 21-09-2022 24-09-2022 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 665
  • Bosna i Hercegovina 107
  • Hrvatska 46
Ukupan broj učesnika: 915

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.