GRAFIKUM

16-09-2022 13:35

Kompanija Grafikum je na srpskom tržištu prepoznatljiva po ponudi opreme, repro materijala i softvera prestižnih brendova: Kodak, Miraclon, Bottcher, CGS, Hybrid Software, Glunz & Jensden, Vacuumatic, Techkon, Yiro.

Sa više od 150 klijenata, uglavnom sa tržišta ofset i flekso štampe, Grafikum je dobro poznato ime i simbol za ponudu dobrih proizvoda, vrhunskih tehnologija i softvera.

Stručnost Grafikum servisnog tima, brzi odziv, rešavanje problema i otklanjanje zastoja, dovela je do potpisivanja velikog broja ugovora o servisnom održavanju, čime su klijenti sigurni u svojim procesima i znaju da će u svakom trenutku imati odgovarajuću podršku.

Deo kompanijske ponude su i konsultantske usluge iz oblasti kolor menadžmenta. Od ove godine Grafikum je sertifikovani FOGRA partner. Klijenti koji žele da dobiju prestižni Fogra PSO sertifikat za svoju štampariju mogu se obratiti Grafikumu.

Share this article to:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 21-09-2022 24-09-2022 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 665
  • Bosna i Hercegovina 107
  • Hrvatska 46
Ukupan broj učesnika: 915

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.