Više boje!

Više boje!

Ime

Sajam GRAFIMA

Kada
18-09-2024 - 20-09-2024
Gde
Beograd, Srbija

44. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije - GRAFIMA
30. Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme - BIROEXPO
3. Sajam pakovanja i ambalaže - PAK AM


U novom izdanju Grafime biće predstavljena aktuelna dostignuća u grafičkoj industriji, izdavaštvu, štampanim medijima, dizajnu, reklamnoj, muzičkoj i filmskoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira i pratećim privrednim granama. Štamparije, proizvođači, uvoznici, izvoznici i distributeri mašina, opreme i komponenata, dizajn studiji, uvoznici repromaterijala, papira, polovnih mašina predstaviće raznovrsnu ponudu mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, sirovina, repromaterijala ili finalnih proizvoda za različite sektore grafičke industrije, ali i originalna namenska softverska i ICT rešenja u različitim oblastima.

U pratećem programu Grafime, podeljenom u tri tematske celine - tehnologija štampe, grafički dizajn i reklamni materijal, biće održana brojna stručna predavanja, promocije i prezentacije novih tehnologija i dostignuća. Stručni žiri Grafime i Beogradskog sajma dodeliće najkvalitetnijim grafičkim proizvodima u različitim kategorijama tradicionalne nagrade - Zlatni, Srebrni i Bronzani pečat.

Zajedno sa Grafimom održavaju se Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme BIRO-EXPO, tematski usmeren na kancelarijsko poslovanje (kancelarijski nameštaj, biro mašine i pribor, kancelarijski materijal, poslovna i dekorativna galanterija, foto program i dr.) i, po treći put, Sajam pakovanja i ambalaže PAK AM.

Izlagačima i poslovnim posetiocima Grafima nudi i još jednu pogodnost:

Unapređeni paket promocije, koji podrazumeva:- podatke o ponudi/robnim grupama svakog izlagača (iz kataloga sajmova Grafima, Biro-Expo i Pak Am) na poslovnom B2B portalu. Izlagači, ali i posetioci, mogu dopunjavati svoj profil, ponudom/tražnjom nakon što se prijave na B2B portal.

Podeli platformu:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 18-09-2024 20-09-2024 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 619
  • Bosna i Hercegovina 101
  • Crna Gora 25
Ukupan broj učesnika: 813

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.