TEHNOGAMA

20-09-2022 09:59

Delatnost kompanije Tehnogama čine prodaja, servisiranje i održavanje kompresora i opreme za tretman komprimovanog vazduha.

U prodajnom programu su industrijski vijčani kompresori za vazduh, klipni kompresori za vazduh i rezervne kompresorske glave, filtracija komprimovanog vazduha, sušači komprimovanog vazduha, manuelni, vremenski i automatski inteligentni odvajači kondenzata iz sistema komprimovanog vazduha, odvajači - separatori ulje/voda iz kondenzata, industrijska oprema za visoki pritisak. Tu su i rashladni čileri, odnosno čileri za klimatizaciju i čileri za industrijsko hlađenje, sušači vazduha i materijal kao što su pripremne grupe, regulatori pritiska, creva, brze spojke, manometri, ventili sigurnosti i materijal za razvod komprimovanog vazduha od aluminijumskih cevi..

Sedište Tehnogame je u Opštini Pećinci, u industrijskoj zoni u Šimanovcima, a sam položaj sedišta kompanije, obezbeđuje brzu i jednostavnu komunikaciju sa svim delovima Srbije.

Share this article to:

Ne propustite događaj

Registracija je otvorena do 05.10.2023.
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 09-10-2023 11-10-2023 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 366
  • Bosna i Hercegovina 33
  • Crna Gora 10
Ukupan broj učesnika: 444

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.