JET DIRECT

02-10-2023 08:05

JET DIRECT je jedan od vodećih distributera materijala za grafičku i promotivnu industriju na tržištima Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Kompanija je specijalizovana za proizvodnju, prodaju i pružanje pratećih usluga u oblasti digitalne štampe velikog formata i display sistema.

Prodajni program kompanije čine mediji za digitalnu štampu velikog formata (samolepljive folije, fleksibilni baneri, tekstilni mediji, papiri, filmovi, umetnički mediji), pločasti materijali (table od polistirenske pene, table od PVC pene, umetničke mat table, table od EVA pene, saćaste polipropilenske ploče, akrilne ploče - ekstrudirane i livene, PVC transparentne (tanke) ploče, PET-A i PET-G ploče (veralit), proizvodi, oprema i alati za nanošenje i završnu obradu, mašine (štampači) za digitalnu štampu velikog formata, boje za digitalnu štampu velikog formata, POP, POS proizvodi i oprema - displeji, te mašine za lasersku gravuru.

Share this article to:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 18-09-2024 20-09-2024 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 619
  • Bosna i Hercegovina 101
  • Crna Gora 25
Ukupan broj učesnika: 813

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.