KONICA MINOLTA

02-10-2023 08:15

Kompanija Konica Minolta vodeći je proizvođač opreme za izradu kancelarijskih dokumenata.

Nudi proizvode, usluge i rešenja za sve oblasti procesuiranja dokumenata i slika u digitalnoj formi. Pri tome je posebna pažnja posvećena menadžmentu dokumenata i poslovnim rešenjima kako u kancelarijskim uslovima, tako i u uslovima proizvodnje.

Kompanija nudi čitav spektar mašina i usluga u sektoru kancelarijskog poslovanja (efikasno skupljanje, deljenje i arhiviranje), IT rešenja visokog kvaliteta na nivou korporacije (od optimizacije poslovnog procesa i usluga za upravljanje dokumentima do višefunkcionalnih perifernih uređaja), komercijalnog i industrijskog štampanja, optičkih sistema za industrijsku upotrebu, optičkih mernih instrumenata koji se koriste za izvore svetla (LED, OLED) i kontrolu kvaliteta uređaja za osvetljenje, unutrašnjeg ambijentalnog osvetljenja kao i merenja boje i osvetljenja ekrana pametnih telefona, TV ekrana i boja delova za automobile, funkcionalnih materijala itd.

Share this article to:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 18-09-2024 20-09-2024 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 619
  • Bosna i Hercegovina 101
  • Crna Gora 25
Ukupan broj učesnika: 813

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.