NVM

02-10-2023 08:20

NVM Graphic Solutions je regionalno orijentisana firma, osnovana 2009. godine sa ciljem da zadovolji potrebe svojih klijenata u svetu digitalne štampe.

Firma je sinonim za vrhunsku tehnologiju i beskompromisan kvalitet u svetu industrijske digitalne štampe. Kao zvanični distributer i serviser značajnijih imena u ovoj sferi poslovanja, NVM Graphic Solutions pokriva širok spektar usluga, od prodaje i distribucije mašina za digitalnu štampu velikih formata, doradnih mašina, preko distribucije inka i ostalog potrošnog materijala, preventivnog i reaktivnog održavanja mašina, do implementacije savremenih softverskih rešenja, sa vizijom da gradi partnerstva i da podrži klijente u svim fazama njihovih projekata, od odabira prave mašine do prilagođenih rešenja za njihove potrebe.

Xeikon, SwissQ, LiYu Platinum, Vivid, Inx i Caldera samo su neki od brendova iza kojih ova kompanija stoji.  

Share this article to:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 18-09-2024 20-09-2024 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 619
  • Bosna i Hercegovina 101
  • Crna Gora 25
Ukupan broj učesnika: 813

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.