EVEREST

03-10-2023 08:00

Ponuda kompanije Everest obuhvata mašine i širok spektar materijala za reklamnu industriju, kao i prateće opreme.

Kao vlasnik brenda Starjet, kompanija distribuira solventne, eco solventne, sublimacijske i UV printere velikog formata sa Epson, Seiko, Spectra, Konica Minolta i Ricoh platformama; Starcut katere za sečenje folija, CNC graverice, i Starlite laserske graverice; eco solventne i UV boje, sublimacijske boje, materijale i rezervne delove.

Kompanija nudi široku paletu mašina, od "entry level" - početničkih, do visokoproduktivnih. Pored garancije na mašine, kompanija nudi održavanje i posle isteka garantnog roka.

Share this article to:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 18-09-2024 20-09-2024 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 619
  • Bosna i Hercegovina 101
  • Crna Gora 25
Ukupan broj učesnika: 813

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.