GRAPHCOM

03-10-2023 08:05

Kao jedna od vodećih kompanija u obezbeđivanju opreme i materijala za digitalnu štampu GRAPHCOM se pozicionirao u sektoru grafičke industrije i vizuelnih komunikacija.

Cilj kompanije je da potpuno pokriva potrebe klijenata sa mašinama i materijalima visokog standarda, pružanje kompletnih rešenja, od stadijuma pripreme, preko obrade do prezentacije finalnog proizvoda vizuelne komunikacije.

Nalazi se u vlastitom objektu od 1.500 m2 u Agios Dimitriosu, Atina; poseduje dobro organizovanu mrežu isporuke širom Grčke a i konstatno rastuće poslovne aktivnosti u većini balkanskih zemalja (Srbija, Albanija, Bugarska, Makedonija) kao i na Kipru.

Share this article to:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 18-09-2024 20-09-2024 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 619
  • Bosna i Hercegovina 101
  • Crna Gora 25
Ukupan broj učesnika: 813

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.