ANTIKA

04-10-2023 08:00

Firma ANTIKA DOO bavi se uvozom i prodajom rezervnih delova i opreme za sve modele fotokopir aparata iz programa renomiranog svetskog proizvođača Ricoh. U ponudi su svi originalni rezervni delovi od zupčanika, pa sve do celih sekcija za fotokopir aparat, a Antikini serviseri će se pobrinuti da uređaji neometano funkcionišu. U ponudi se nalazi i kompletan program kompatibilnih rezervnih delova marke Copy Graf, počev od gumica za povlačnje papira, odvajača papira, teflonskih i silikonskih valjaka, brisača bubnja…

Kompanija je ovlašćeni uvoznik i distributer i tonera marke ELFOTEC i INTEGRAL, najkompatibilnijeg tonera na svetskom tržištu.

Share this article to:
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 18-09-2024 20-09-2024 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 619
  • Bosna i Hercegovina 101
  • Crna Gora 25
Ukupan broj učesnika: 813

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.