CRON, DOMAĆIN GRAFIME 2023.

03-10-2023 12:26

CRON-EUROPE je podružnica kompanije Hangzhou CRON Machinery & Electronics Co. Ltd koja je osnovana 1992. godine kao visokotehnološko preduzeće posvećeno istraživanju i proizvodnji uređaja za priremu štampe.

Tokom poslednjih 20 i više godina, kompanija se etablirala kao vodeči proizvođač CTP-a u svetu sa ogromnim portfoliom proizvoda koji obuhvataju čitav spektar digitalne pripreme za štampu, uključujući UV, termičke i CTP velike formate. Kompanija je fokusirana na naprednu tehnologiju "od kraja do kraja", što uključuje snabdevanje pločama, perifernim uređajima, procesorima i pratećim materijalima za štampu.

Kao ekskluzivni zastupnik kompanije CRON, kompanija Prepress Print svoj uspeh zasniva na uspešnosti i konkurentnosti svojih klijenata.

Samo u domenu pripreme za štampu instalirano je 74 od 76 poručenih CTP sistema, od kojih je većina zamenila zastarele tehnologije. Promene na tržištu otvaraju nove mogućnosti i pravce razvoja štamparija kojima su potrebna nova, moderna i fleksibilna rešenja, i u domenu štampe i u domenu dorade štampanih proizvoda. Pouzdanost i stabilnost u radu su zagarantovanin podrškom 24/7, sa lagerom delova u Beogradu, Zagrebu i Dizeldorfu. Prepoznatljivi po vrhunskoj tehničkoj podršci od instalacije, održavanja do redovnih i vanrednih servisnih intervencija svih uređaja za pripremu za štampu, svoj fokus smo proširili na mašine za doradu i štampu.

CRON CTP – JEDAN OD NAJBRŽIH NA SVETU

Nova serija CTP sistema sa oznakom DD (Dual Drum) predstavlja jedno od najbržih rešenja za osvetljavanje ploča za ofset štampu. Brzina od 70 ploča B1 formata na sat je postignuta zahvaljujući tehnologiji osvetljavanja 2 ploče u isto vreme. Za visoku produkciju potrebno je obezbediti kontinualno automatsko snabdevanje CTP uređaja, što se postiže novim modelom auto-loadera sa 1500 ploča.

Za štamparije koje štampaju različite vrste poslova predstavljamo novu liniju Dual Purpose modela koji dolaze sa rezolucijama 1200, 1500 i 2400 dpi, što omogućava osvetljavanje ploča i za novinsku i za komercijalnu štampu.

U domenu flekso štampe predstavljamo jedinstveno rešenje 6u1 za osvetljavanje 6 vrsta formi za pripremu u jednom uređaju (flekso kliše, ofset ploča, ploče za suvi ofset, processless ploče, forme za sito i grafički film). Da bi se zaokružio proces izrade klišea pored CRON CTP-a za osvetljavanje formi tu su i razvijačice proizvođača DAM iz Italije, koje pokrivaju potrebe od malih do izuzetno velikih nivoa produkcije.

Kvalitet, pouzdanost, brzina i jednostavnost prelaska sa zastarelih sistema glavni su razlozi što se CRON koristi u najvećim svetskim štamparskim sistemima od kojih je većina ponovo kupila novi CRON ili dodala još CRON uređaja zbog povećanja obima posla.

PODRŠKA 24/7 - KLJUČ USPEHA

Kompanija Prepress Print je ekskluzivni zastupnik Crona, ali i više drugih svetskih brendova, čime svoj portfolio mašina koje servisira, održava i prodaje, proširuje i na štampu i doradu.

Kao zastupnik brenda SOLNA koji je više od 50 godina lider u domenu štampe iz rolne i iz tabaka, Prepress Print je proširio svoju ponudu i u domenu štampe. Jedan od prvih projekata je bila reparacija i unapređenje mašine za kolornu štampu iz rolne u štampariji Službeni glasnik u Beogradu. Nakon uspešno realizovanog projekta saradnja se nastavila potpisivanjem ugovora o godišnjem održavanju.

Svoju ponudu Prepress Print je proširio i na mašine za doradu svih štampanih materijala. U domenu pakovanja i ambalaže u ponudi imamo štancne, lepilice i savijačice proizvođača EUREKA MACHINERY. Nekoliko mašina za štancovanje sa raskidanjem je instalirano u regionu. Izdvajamo poslednju instalaciju u štampariji POŠTA SRBIJE. Za rastuću potražnju za transportnim pakovanjima za slanje kurirskim službama imamo više tipova mašina za formiranje kutija za brzu hranu, pakete i koverte.

Za potrebe dorade knjiga, kataloga i brošura vrhunske mašine kompanije JMD su već pronašle mesto na našem tržištu. Prva instalacija kompletno automatizovane linije za mek povez (sakupljačica sa 16 stanica, binder, trorezač...), sa brzinom rada od 7000 knjiga na sat i ukupne dužine 36 metara, prodata je štampariji Kerschoffset iz Zagreba.

ZNEP je proizvođač mašina za štampu i izradu različitih tipova eko kesa od papira od kojih možemo izdvojiti najpopularnije: kese sa ravnom ručkom, kese sa twisted ručkom, kese sa prozorom i sa ravnim dnom… Više od 50 mašina je instalirano širom Evrope i moguće ih je videti u radu.

Razvoj ambalaže je postavio nove standarde koje je potrebno pratiti. Vrhunske mašine kompanije SINWEI su odlično rešenje za široki spektar potreba u domenu proizvodnje luksuznih kutija i tvrdih korica. Mašine za izradu kutija od lepenke, tvrdih korica za knjige i brošure, kalendare je moguće konfigurisati kao potpuno automatizovane ili poluautomatske linije optimizovane i za velike i za male tiraže.

Svi korisnici naših mašina su obezbeđeni našom podrškom i servisom koji je dostupan svakog dana u godini - 24/7. Lager rezervnih delova u Beogradu, Zagrebu i Dizeldorfu omogućavaju izuzetno brzu reakciju. Zadovoljni korisnici su uvek najbolja preporuka.

Share this article to:

Ne propustite događaj

Registracija je otvorena do 15.09.2024.
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 18-09-2024 20-09-2024 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 244
  • Crna Gora 14
  • Severna Makedonija 4
Ukupan broj učesnika: 276

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.