UNIKOTEX

15-09-2022 15:35

Unikotex d.o.o. se bavi štampom na tekstilu i prodajom boja, materijala, mašina i opreme za sito štampu.

Generalni је zastupnik za Srbiju proizvođača mašina i opreme za sito štampu Printex - Poljska, kao i proizvođača boja za štampu na tekstilu Eurotext - Španija i Serimak - Turska.

Unokotex na Grafimi 2022. predstavlja automatsku mašinu za štampu na tekstilu Printex Minimatic, prateću opremu, kao i veliki spektar boja za sito štampu.

Share this article to:

Ne propustite događaj

Registracija je otvorena do 05.10.2023.
Organizator
Domaćin sajma
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 09-10-2023 11-10-2023 Europe/Belgrade Sajam GRAFIMA Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 366
  • Bosna i Hercegovina 33
  • Crna Gora 10
Ukupan broj učesnika: 444

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.